PUBG MOBILE Super League novi je PUBG esports partnerski program

Partnerski program PUBG MOBILE je prvi ikada esports partnerski program igre. Pomoći će profesionalnim timovima da postanu bolji, popularniji i više doprinesu ekosustavu PUBG MOBILE. Program će započeti s PMSL SEA u jugoistočnoj Aziji. Obožavatelji i timovi imat će koristi od ovog novog dijela PUBG MOBILE Esporta, jer će biti zajamčenih mjesta za PMPL i PMSL SEA. Proljetna sezona PMSL SEA počet će u ožujku, a jesenska u kolovozu.

PMSL će okupiti najbolje stručne timove iz svake regije. To će profesionalnim igračima dati više prilika, a navijačima dati uzbudljivije igre za gledanje. Kao službeni partneri PUBG MOBILE-a, timovi koji se pridruže PMSL-u zajedno će rasti, dobivati više obožavatelja i biti bolji u natjecanju. Kao dio ligaškog partnerstva, tim također ima zajamčeno mjesto u svojoj PMPL i PMSL regiji. Kroz ovu blisku suradnju između partnerskih timova, PUBG MOBILE i partnera lige, PUBG MOBILE partnerski program nastavit će razvijati ekosustav esporta u svakoj regiji, podižući PUBG MOBILE Esports na višu razinu.

Jugoistočna Azija sada će imati PMSL ligu, nadovezujući se na svoju bogatu povijest kao prva regija koja je ugostila PMPL i popularnost esporta u tom području, gdje gotovo dvije trećine igrača u širem dijelu jugoistočne Azije sudjeluje u esportu. PMPL SEA prvenstvo zamijenit će PMSL SEA, što će biti najviša razina PMPL-a. Najbolji timovi u PMPL-u prijeći će u PMSL i igrati iu PMPL-u iu PMSL-u. Svi timovi Partnership Programa imat će fiksno mjesto u PMSL-u, bez obzira gdje završe u PMPL-u. Svake godine bit će proljetna i jesenska sezona. Najbolji timovi bit će premješteni na PUBG MOBILE Global Championship na temelju uspjeha u obje sezone PMPL-a i PMSL-a (PMGC).

Uz sve ove promjene, fanovi neće morati dugo čekati na akciju jer PMPL SEA počinje 15. veljače. Timovi iz Indonezije, Vijetnama, Tajlanda, Malezije i SEA Wild Carda (Filipini, Mianmar, Kambodža i Singapur) započet će svoje regionalne proljetne sezone u srijedu dok se pokušavaju kvalificirati za novu PMSL SEA ligu.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.