Pragmatic Play vraća se na Emerald Isle u Wild Wild Riches Megaways

Predstavljanjem igre Wild Wild Riches Megaways, Pragmatic Play, jedna od vodećih igaming kompanija, dodala je u svoj portfolio još jedan odličan naslov.

Ova zanimljiva igra ima šest različitih veličina rola koje se stalno mijenjaju i koriste dobro poznatu Megaways mehaniku. Među simbolima ćete pronaći one iz originalne igre, a to su gljive, djeteline, potkove i ćupove sa zlatom. Pridružuje im se wild simbol koji je dostupan na prvoj i drugoj roli, a koji se također može koristiti za prikupljanje trenutnih novčanih isplata osim što pomaže u stvaranju dobitaka. Wild simboli moraju biti na prve dvije role s prisutnim money simbolima na trećoj roli kako bi se osvojio dobitak. Money simboli također mogu donijeti i određene jackpote s vrijednosti od 250x.

Dobivanje wild simbola na prve dvije role također može pokrenuti krug besplatnih vrtnji ako se bonus scatter simbol pojavi na trećoj roli nakon toga. Igrači u početku dobivaju mehaniku kockanja u kojoj se mogu kladiti kako bi potencijalno otključali dodatne vrtnje ili prikupljati besplatne vrtnje. Wild simboli i money simboli ostaju na rolama tijekom bonus runde, povećavajući vjerojatnost dobitka.

Predstavljanje ove igre dolazi nakon nedavnih uspjeha kao što su Peak Power, Club Tropicana i Fire Archer. Pragmatic Play sada broji više od 300 originalnih naslova u svojem portfoliju.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.