Jungle Fortune novi je naslov Blueprint Gaminga

Najnovije izdanje Blueprint Gaminga ide u gustu zelenu džunglu, gdje veličanstvene životinje i nove značajke nalaze put do fantastičnih bogatstava optočenih dijamantima u Jungle Fortune.

Čak 4.096 načina za pobjedu dostupno je na ploči 6×4 s nizom značajki koje pomažu igračima da dođu do dobitka. Besplatni okretaji se aktiviraju nakon što dobiješ tri ili više bonus simbola. Tijekom tog vremena, bilo koji wild pozicioniran na rolama 2-5 pobrinut će se da vrijednost multiplikatora wilda naraste za x1. Wild multiplikator nema ograničenja, stoga nudi ogroman potencijal.

Jungle Fortune nudi egzotično iskustvo igranja slotova i dolazi u online casina ubrzo nakon 7’s Deluxe Fire Wheel Jackpot King, dok se priprema skoro izdanje sljedećeg hita Blueprintove nevjerojatno popularne serije, Fishin Frenzy Even Bigger Catch.

Jo Purvis, jedan od direktora u Blueprint Gamingu, rekao je: “Jungle Fortune je još jedna igra koja na najbolji način iskorištava popularnu temu s pažljivo odabranim značajkama za spektakularno iskustvo igranja. Stvarno nam je drago vidjeti da Bonus Builder ima svoj debi ovdje – još jedna značajka koja igračima daje određenu slobodu u igranju. Naša nova izdanja izlaze često, a tako i šanse za igrače da dobiju velike dobitke u svakoj igri rastu.”

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.