IZJAVA O PRIVATNOSTI I ZAŠTITI PODATAKA

REDDITUM d.o.o. cijeni vašu privatnost. Pravila o privatnosti navedena su u nastavku te objašnjavaju kako postupamo sa podacima koje prikupljamo kada posjećujete našu Internet stranicu ili postanete naš član.

Osobne informacije

Da bi vam poslali e-mail podsjetnik o uzbudljivim novim igračkama, trebamo vašu e-mail adresu. Također možemo zatražiti vaše ime i prezime, adresu, broj telefona, dob i sklonosti prema igračkama kako bismo vam mogli poslati najprikladnije igračke s kojima se vi ili vaša djeca želite igrati (pod zajedničkim nazivom „osobne informacije“). Mi nikada nećemo prodati, iznajmiti ili dijeliti vaše osobne podatke, uključujući vašu e-mail adresu trećim stranama u marketinške svrhe bez vašeg izričitog odobrenja.

 

Prikupljanje informacija

Naš primarni cilj pri prikupljanju podataka je pružiti fantastičnu uslugu, poboljšati Internet stranicu, značajke i sadržaj, administraciju za uporabu stranice, kako bi poboljšali iskustvo korištenja usluge.

Kada posjetite našu stranicu ili aplikaciju bilo kao član ili neregistrirani korisnik, naši poslužitelji automatski bilježe informacije koje vaš preglednik šalje svaki put kada posjetite ove internet stranice. Zapis može sadržavati vašu IP (Internet protokol) adresu, tip preglednika i adresu Internet stranice koju ste posjetili, vrijeme provedeno na njima, datume i ostale statističke podatke. Te informacije koristimo za praćenje i analizu korištenja servisa kako bi proširili funkcionalnosti i pružili bolju prilagodbu Internet stranice našim posjetiteljima i korisnicima.

Osobni podaci

Kada se registrirate putem Internet stranice i postanete član, pitati ćemo vas za neke osobne informacije. To se odnosni na podatke o vama koji se mogu koristiti za kontakt ili identifikaciju. Podaci o vama uključuju ali nije ograničeno na vaše ime i prezime, broj telefona, e-mail adresu i poštansku adresu ali ne uključuje broj kreditne kartice ili podatke o naplati.

Kako bi obradili neke od vaših transakcija preko Internet stranice, možda ćemo tražiti broj vaše kreditne kartice i druge podatke o naplati. Neki osobni podaci su potrebni, kao što su vaše ime i prezime, adresa, e-mail adresa, a neki podaci nisu obvezni – kao što su dob i izbor teme ili kategorije igračaka. Mi koristimo vaše podatke za pružanje usluge i administriranje vaših upita. Također koristimo vaše osobne podatke kako bi vam poslali promotivne materijale i radi marketinga te slanja drugih informacija koji bi vam mogli biti zanimljivi. Ako se odlučite u bilo kojem trenutku otkazati primanje naših obavijesti,  molim slijedite upute za odjavu koje će su navedene pri dnu takvih obavijesti ili ažurirajte svoje korisničke postavke.  Također ćemo koristiti vaše osobne podatke kako bi vas kontaktirali u slučaju korištenja usluge (npr. da vam je poslana igračka); ne možete se odjaviti od takvog tipa notifikacija jer su kritične za olakšano korištenje usluge.

 

Svi podaci o kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke REDDITUM d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. REDDITUM d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza. Podatke koji se pristupom na internetsku stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) REDDITUM d.o.o. ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internetske stranice i radi poboljšanja njezina sadržaja i funkcionalnosti. REDDITUM d.o.o. informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka te im redovito daje mogućnost izbora upotrebe njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s popisa koji se koriste za marketinške kampanje. U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, Kupac je dužan o promjeni obavijestiti tvrtku REDDITUM d.o.o. U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten, REDDITUM d.o.o. ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda.