O nama

Mi smo mladi roditelji čija misija je raznovrsnom i bogatom ponudom LEGO® kockica pružiti obožavateljima ove popularne igračke više mogućnosti u odnosu na uobičajene jednokratne kupovine.
Tko stoji iza ovog inovativnog projekta?


img

Dubravko Ranogajec

Zadužen je za tehnološku izvedbu naše usluge. Brine o besprijekornom radu našeg internet servisa. Fokusiran je na optimizaciju poslovnih procesa te proširivanje funkcionalnosti programskog rješenja na radost naših krajnjih korisnika i cijelog tima.

img

Kristina Kraljević Runje

Pobrinuti će se da LEGO® setovi sa vaše liste želja dođu do vas u što kraćem roku! Rado će odgovoriti na sve vaše upite i poslušati vaše sugestije. Zadužena je za vođenje back office-a i administraciju.

img

Božidar Runje

Zadužen je na poslovni razvoj tvrtke. Brine o stjecanju novih klijenata a ukoliko ste zainteresirani za suradnju rado će vam ponuditi poslovni model.INFORMACIJE O TVRTKI

Trgovačko društvo REDDITUM d.o.o. za usluge

Adresa: Kralja S.Tomaševića 15, 10410 Velika Gorica

OIB: 07121368609

Banka: Zagrebačka Banka, Zagreb d.d., Ulica grada Vukovara 74, Zagreb, Hrvatska

IBAN: HR5123600001102562368

Trgovački sud u Zagrebu, MBS: 081052062

Telefon: +385 1 777 8599

E-mail adresa: info@kockoteka.hr

PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (Nar. nov., br. 41/14.) obavještavamo potrošače da nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi u našim poslovnim prostorijama pri čemu ćemo Vam bez odgađanja pisano potvrditi primitak prigovora. Prigovor također možete poslati putem pošte, telefaksa ili elektroničke pošte,

 na adresu: REDDITUM d.o.o.,ulica Kralja S.Tomaševića 15, 10410 Zagreb

ili  na telefaks broj: +385 7580 2432

ili na e-mail adresu: reklamacije@kockoteka.hr

REDDITUM d.o.o. se obvezuje u pisanom obliku odgovoriti na prigovore u pisanom obliku u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora.


Europska komisija – Platforma za online rješavanje potrošačkih sporova:

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HR