Kako funkcioniramo

1. Registriraj se i odaberi pretplatni model

Odluči se za najam jednog ili više LEGO® setova u mjesecu. Ne brini, uslugu možeš otkazati u bilo kojem trenutku, nakon što si vratio zadnji posuđeni set.

Uslugu možeš aktivirati i povremeno, bez ugovorne obveze.

2. Kreiraj svoju listu

Kreiraj listu od minimalno 5 LEGO® setova koje želiš zaprimati, jednog po jednog.

Najkasnije u roku od jednog dana ponuditi ćemo vam minimalno 2 seta za dostavu sa vaše liste. Ponuđeni set za dostavu možete na jednostavan način odbiti, te će vam u tom slučaju biti ponuđen neki drugi set sa vaše liste želja.

3. Potvrdi dostavu seta

S obzirom da po tvojoj listi želja znamo koje setove želiš zaprimiti, promptno ćemo rezervirati set sa liste samo za tebe! Kada potvrdiš zamjenu seta, spakiraj prethodno posuđeni i uskoro ti stiže sljedeći set kockica!

Ako ste potvrdili dostavu do 12 h, kurirska služba će vam dostaviti paket idući dan, a ako ste potvrdili nakon 12 h, kurirska služba će vam dostaviti paket u roku od 48 sati.!

 

 

 

 

 

 

Dodatne informacije o usluzi

Dezinfekcija LEGO® kockica

Veliku pozornost pridajemo dezinfekciji i čišćenju kockica. Koristimo suvremene metode čišćenja te sve kockice detaljno čistimo i sanetiziramo prije slanja idučem članu. Kako bismo ubrzali proces čišćenja i pripreme seta za idućeg člana, molimo vas da kockice razdvojite prije vraćanja u vrećicu.

Provjera setova

Svaki vraćeni set kontroliramo kako bi bili sigurni da će idući član zaprimiti kompletirani set kockica. Kontrola se vrši ne samo po broju kockica, već po kataloškom broju svakog djela pripadajućeg seta.

Bez ugovorne obveze

Članski model možete aktivirati i koristiti proizvoljno. Minimalni obračunski period je mjesec dana. Na vaš zahtjev, usluga se na jednostavan način može otkazati, nakon što ste vratili zadnji posuđeni set.

Nevjerovatan izbor za igru!

Učestalo napodunjujemo našu kolekciju sa najnovijim setovima. U suradnji sa našim dobavljačima, pratimo novosti na tržištu te proširujemo katalog na radost naših korisnika.

 

 

Tražite dodatne informacije?

 

Posjetite našu stranicu učestala pitanja